Jeg står og mangler et reklamebureau

Vi er et mindre firma som leder efter et effektivt reklamebureau, som kan hjælpe os med at lave hjemmeside, logo og visitkort. Vi ved ikke så meget om reklame – ja, faktisk kom vi til et henvende os til et kreativt mediebureau, og her lærte vi en del om medier og medieplanlægning.

Men det som vi har brug for er en visuel identitet og en marketingstrategi, som kan positionere os på markedet. Vi har brug for nogle som kan afsætte produkter og ikke blot sælge os varm luft. Kan sige så meget om vores virksomhed, at det omhandler sprogkurser


Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by Wordpress. Theme: Supermodne.