Gode råd til bolifinansiering

Hvis du overvejer at købe et hus, foretrækker de fleste at optage et realkreditlån, og gerne med rentetilpasning og afdragsfrihed. Ofte bliver disse boligkøberes privatøkonomi låst fast, og man går ud og låner ekstra i form af dyre banklån. Der findes imidlertid et alternativ i form af et prioritetslån, som i princippet er en boligkassekredit. Her kan være tale om en fast rente eller et tilpasset rente, men det som er den store forskel er at man selv kan bestemme afdragenes størrelse.


Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by Wordpress. Theme: Supermodne.